Nilda Ferhan Efeçınar Kimdir?
Eğitimlerim
IQC Eğitmenleri
Kuantum Koçluğu Nedir?
Kuantum Koçları Listesi
Kuantum Bireysel Koçluk Seanslarım
İsim Analizi ve Ek İsim Bulma
Bilinçaltı Telkin CD
Planet Saatleri ve Esmalar
Esmaül Hüsna
Reiki
Q. EFT
4 Element Testi
Makalelerim
ARŞ TV'deki Filmler
TV Programları
Yazılı Basında Biz
   





Sitemizin İstatistikleri
Üye Sayısı : 12528
Ziyaretçi Sayısı : 135654
Online Ziyaretçi : 8

Anasayfa | Üye ol | Kitap Siparişi | CD Siparişi | Foto Galeri | Bana Ulaşın
  30 Ocak 2014'te YENİ AY. Yeni Şanslar, Fırsatlar, Mucizeler << Geri Dön

YENİAY 30 Ocak 2014 günü, İstanbul'a göre saat 23:39'da Kova Burcu'nda oluşacak.

Hatırlarsınız 16 Ocak 2014 dolunayının en büyük özelliklerinden biri, bizleri kokularımızla yüzleştirmekti. Bu dönemde pek çok kişi, işten çıkarılama, boşanma, terk edilme, iflas etme gibi çeşitli kaybetme korkularını yaşadı ve çok kişi de panikleyerek, pes ederek yanlış kararlar verdi. Özellikle 22 Ocak 2014'te ay terazi burcundan geçerken pek çok kişi olumsuz deneyimler yaşadı ve yanlış kararlar aldı. "16 Ocak Dolunay'ına Dikkat" başlıklı yazımda belirttiğim uyarılara dikkat ederek, önerdiğim çalışmaları yapanlar, 30 Ocak 2014 Yeni Ay'ında muhteşem şanslarla karşılaşacaklar.

Bu yeni ayda kimler mucizevî şanslarla karşılaşacak?

Korkularına rağmen Allah'a güvenip sağlam duran, ani kararlar verip yanlış adımlar atmayan kişilere, harikulade ödüller geliyor. Şaşırtıcı olan şu ki; bu ödüller hiç de beklemediğimiz yerlerden gelecek.

Kova burcunun yöneticisi Uranüs'ten gelen kozmik ışınların en büyük etkileri; kalıpları yıkmak, sabit fikirleri değiştirmek, asla olamaz dediklerinizi olur hale getirmek, göremediklerinizi göstermek, en güzeli ise hiç çıkış yok dediğiniz durumlara birkaç alternatifle beraber çözümler getirmektir.

Eğer kendinizle inatlaşır ve sabit bir fikirle inandığınız şeyleri sorgulamazsanız, değişime direnirseniz, fırsatlar burnunuzun dibine girer ama siz onları göremeyip kaçırabilirsiniz.  Bunun sebepleri, yenilikleri ve gerçekleri görmek istememeniz, en iyi bilenin siz olduğunuza inanmanız ve en önemlisi Allah'ın mucizelerine inanmamanız olabilir.

30 Ocak 2014 yeni ayıyla Yaratan, Uranüs'ü görevlendirdi, yeni ay onun üstünde doğacak.  Bu şekilde bizlere fırsatlar sunacak. Peki biz ne yapmalıyız ve fırsatları yakalamalıyız.

  1. İnsanlar o kadar çok soruna bakmaya alıştılar ki, çözüm görmeyi unuttular. Önce durmalı ve kendimize şunları söylemeliyiz " Her sorunun mutlaka en az iki çözümü vardır" (Bakınız İnşirah Suresi). Ben çözümleri görmek istiyorum.
  2. " Ben ne yapmalıyım, ben neyi anlamalıyım?" diye kendimize sormalıyız. Bu soruyu sadece bir kez net bir şekilde ve yürek saflığıyla sormalıyız ve üzerine çok düşmeden bırakmalıyız. Uranüs açıklık sever, açıkça size bir şekilde yanıt gelecektir. Bunu aklınıza gelen her soru için yapın?
    Ben neden sürekli işten çıkarılıyorum?
    Sevgililerim beni neden terk ediyor?
    Neden hep borç içindeyim?
    Sadece sorun bırakın? Yanıt size fırsatlarla beraber gelecektir.
  3. "Kendimi fırsatlara, muhteşem sürprizlere" açıyorum demeliyiz.
  4. Gelecek olan hediye, belki bu güne kadar hiç tahmin etmediğiniz bir hediye olabilir, "Bu bana uymaz" diye elimizin tersiyle itmemeliyiz.
  5. Her şeyden önemlisi, ne istemediğimiz için değil, ne istediğimiz için Allah'a dua etmeliyiz.
    Örneğin; "Allahım kaza bela verme" demek yerine, "Allahım sağlık, şifa ve güzel olaylar ver" demeliyiz. Ya da "Allahım sevdiğimden beni ayırma" demek yerine, "Allahım sevdiğimle bir ömür aşk ve huzur dolu bir beraberlik ver" demeliyiz. Bir başka örnek olarak; "Allahım borçlarımdan kurtulayım" demek yerine " Allahım bol ve bereketli para ver, senin beni sevindirdiğin gibi ben de başkalarına vererek sevindirebileyim" demeli kıtlık bilincinden bolluk bilincine geçmeliyiz. Bunlar uzun konular, şimdi kısaca öneli noktalarına değindim. Başka bir yazımda daha detaylı yazarım. 

Bu dönem için önerilerim;

Bu dönemde sizlere önereceğim esma "Ya Latif" esmasıdır. Sayılı okumak isteyenler için günlük zikir sayısı 129'dur ve mümkünse Zühre yani Venüs saatinde zikredilmesini öneririm. Ayrıca "Ya Latif" in kapısından geçmeniz muhteşem olacaktır. Kozmik kapıdan geçiş sayısı 16641 dir. Bunun yanı sıra "Ya Vacid" ve " Ya Vedud" esmalarını da öneririm. Sayılarıyla ilgileneler web sayfamı ziyaret edebilirler.
Bu dönemde olumlama kullanmak isteyenler içinse; " Ben çok şanslıyım ve her şeyin en güzelini hak ediyorum" olumlamasını öneririm.

Yeni Ay'ın Burçlara Sunduğu Şanslar ve Fırsatlar;

Yazımın başlarında da bahsettiğim gibi en büyük sürprizler, dolunay sonrasında dengesini kaybetmemiş ve ani kararlar vermemiş kişilere gelecektir. "16 Ocak 2014 Dolunayına Dikkat" yazımda önerdiğim esmaları zikreden ve olumlamaları yapan kişiler çok daha büyük fırsatlarla karşılaşacaklar. Korkularına teslim olanlar ise bu güzel fırsatları yakalayamayabilirler.

KOÇ BURCU
Koç Burcunun 11. Evinde oluşan yeni ay, sizlere hiç tahmin edemeyeceğiniz şekilde muhteşem fırsatlar çıkacaktır. Özellikle sosyal yaşamınızda, arkadaşlık çevrenizde hareketlenmeler başlayabilir. Bir süredir üzerinizde taşıdığınız ağırlık hissinden kurtulabilir ve yaşama dört elle tekrar sarılabilirsiniz. İçinizde yaşam coşkusu oluşabilir. Yeni vizyonlar oluşturabilirsiniz ve yaşamınızı tekrar inşa etmek üzere yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Kararlı bir tutum içerisinde olarak başarıyı yakalayabilirsiniz.

BOĞA BURCU
Boğa burcunun 10. Evinde oluşan yeni ay, Kariyeriniz, şan ve şöhretinizle ilgili beklenmedik sürprizler, muhteşem şanslar karşınıza çıkabilir. Bugüne kadar emek verdiğiniz işlerde belki kendinizi görülmez hissetmiş ve "Neden emeklerimin karşılığını tam bulamıyorum" demiş olabilirsiniz. Bu yeni ay sayesinde bir anda daha çok fark edilerek emeklerinizin karşılığınız alabilirsiniz. İş ve kariyer yaşamınızda beklenmedik güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER BURCU
İkizler burcunun 9. Evinde oluşan yeni ay, zaten seyahat etmeyi, sosyal çevreyle iletişim halinde bulunmayı çok seven sizlere muhteşem destekler verecek. Yurt dışı seyahatleri yapabilir, yeni insanlarla, yeni kültürlerle tanışabilirsiniz. Sosyal çevreniz hareketlenebilir ve popülerliğiniz artabilir. Medya alanlarında çok büyük başarılara imza atabilirsiniz. İnternet alanında, teknolojik konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal süreçlerde kazanımlar yaşayabilirsiniz. Sezgileriniz yükselebilir, güzel projeler üretebilir ve organizasyonlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU
Yengeç burcunun 8. Evinde oluşan yeni ay,
sizlere hiç beklemediğiniz yerlerden bol miktarda paranın gelmesini sağlayabilir. Ümidinizi kestiğiniz işler canlanabilir. Ortak işler yapabilir ve bundan kazançlar sağlayabilirsiniz. Bu dönemde "asla bırakmam" ya da "asla bundan vazgeçmem" dediklerinizi rahatlıkla bırakabileceğinizi görebilirsiniz. Eskiden bırakmaktan korktuğunuz şeyler artık eskisi gibi önemli ve korkutucu gelmeyebilir. Maddi ve manevi sizi kısıtlayan ağırlıklardan kurtulabilir ve özgürleşebilirsiniz. Yepyeni başlangıçlar için karşınıza fırsatlar çıkabilir ve bunları değerlendirerek yaşamınızda ışıltılı yeni bir dönem başlatabilirsiniz.

ASLAN BURCU
Aslan burcunun 7. Evinde oluşan yeni ay, sizlere aşk dolu muhteşem bir ilişki ya da şaşalı ve harika yeni bir iş ortaklığı da getirebilir. Evlilik kararı verebilirsiniz. İş ortaklığına girebilirsiniz. Bu yeni ayda atacağınız adımların hepsi size büyük şanslar getirebilir, Ağustos 2014 sonrasında attığınız adımların meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Ben bilincinden biz bilincine geçerek, içsel bir aydınlanma yaşayabilir çok daha sevgi dolu ve dengeli olabilirsiniz. Sanat alanında yetenekleriniz gün yüzüne daha çok çıkabilir, yeni ilhamlarla güzel eserler de ortaya koyabilirsiniz.

BAŞAK BURCU
Başak burcunun 6. Evinde oluşan yeni ay, kendinize ve yaşamınıza bakmanızı sağlayacak ve içinizde yenilenme arzusu uyandıracaktır. İmajınızı, görünümünüzü değiştirebilir daha sağlıklı yaşamaya karar verebilirsiniz. Diyet yapmak, spor yapmak için son derece olumlu bir fırsat sunuyor yeni ay sizlere. Bu şekilde fazla kilolarınızdan kurtulabilir, bağımlılıklarınızdan arınabilirsiniz. Bu yeni ayın sizdeki bir diğer önemli etkisi ise, doğru ile yanlışı birbirinden ayırt edebilmenizi sağlayarak, isabetli kararlar vererek, sağlıklı başlangıçlar yapmanızı sağlamak olacaktır. Hatalarınız fark edebilir, düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Ya da hedeflerinize ulaşan yolun ne olduğunu apaçık görebilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel şifalanma şanslarını size veren ve yaşam yolunuzu aydınlatan güzel bir yeni ay olacak sizin için.

TERAZİ BURCU
Terazi burcunun 5. Evinde oluşan yeni ay, sizleri içinde bulunduğunuz atalet duygusundan çıkararak harekete geçirecektir. Çok hareketli bir dönem başlıyor olabilir sizin için. Her alandan iş, para ya da ikili ilişkilerden yana şanslı bir dönem başlıyor. Yeni işler başlayabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Sanatsal özellikleriniz artabilir, duygusal derinliğiniz sayesinde çok güzel eserler ortaya koyabilirsiniz. Farkındalığınızın yükseldiği ve kefelerinizin dengede olduğu bir dönem yaşayabilirsiniz. Kendi yeteneklerinize, kendi gücünüze saygınızın arttığı ve özgüveniniz yükseldiği için,  başkaları tarafından da sayılarak, değer görebilirsiniz. Yeni ay size ışıklarını armağan ediyor olabilir  :)

AKREP BURCU
Akrep burcunun 4. Evinde oluşan yeni ay,
ev ile ya da ofis ile ilgili işlerinize yoğunlaşmanıza sebep verebilir. Dekorasyonlar, tamiratlar, taşınmalar, yeni düzenlemeler üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Ev gibi taşınmaz mülkleri alabilir ya da satabilirsiniz. Aklen sorguladığınız soruların yanıtını alabilir ve derin bir farkındalığa ulaşabilirsiniz. İçsel ya da dışsal keşiflerde bulunabilirsiniz. İçsel yolculuğunuzda takıldığınız noktaları idrak edebilir ve değişim sürecine girebilirsiniz. Dışsal yolculuğunuzda uzun seyahatler yapabilir yeni yerler keşfedebilirsiniz.

YAY BURCU
Yay burcunun 3. Evinde oluşan yeni ay, size akılsal sorgulamalar yaptırabilir, içsel keşiflere ulaşabilirsiniz. Sorduğunuz soruların, merak ettiğiniz konuların yanıtlarını net bir şekilde alabilirsiniz. Yakın çevrenizle, arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle ilişkileriniz yoğunlaşabilir ve daha sosyalleşebilirsiniz. Kısa seyahatler yapabilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Teknoloji ile ya da teknolojik aletlerle daha çok haşir neşir olabilirsiniz. Mucitlikler yapabilir yeni tasarımlar ortaya koyabilirsiniz. Teknolojik anlamda yaratıcılığınızla yeni bir işe başlayabilirsiniz.

OĞLAK BURCU
Oğlak burcunun 2. Evinde oluşan yeni ay, sizlere bir süredir içinde bulunduğunuz maddi sıkıntılardan kurtaracak sürpriz paraların gelmesini, yeni kazanç alanlarının doğmasını sağlayabilir. Birikiminiz varsa paranız değerlenebilir, unuttuğunuz bir ödeme size gelebilir, yeni bir işe girebilir, borsada kazanabilir ya da öngörmediğiniz bir yerden bir şekilde yüklüce miktarda para gelebilir. Gelen şansları yakalamak için kendiniz biraz açmalı ve esnemelisiniz. Sabit fikirler ya da katı kurallardan uzaklaşmalı, yeni bir bakış açısıyla dünyaya bakmalısınız. İnanın para size gelmek istiyor ancak siz paranın size gelmesine zihinsel olumsuz düşüncelerinizle engel oluyorsunuz. Rahat olun, akışa güvenin, zengin olun :)

KOVA BURCU
Kova burcunun 1. Evinde oluşan yeni ay, sizlere muhteşem güzellikler, sürprizler, yeni güzel başlangıçlar sunuyor.  Dâhice projeler ortaya koyabilirsiniz, teknolojik anlamda yenilikler yaşamınıza girebilir. İnternet alanlarında başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Yazılarınız, eserleriniz, projeleriniz çok beğenilebilir ve yıldızınız yükselebilir. Bu dönemde ışıl ışıl parlayacaksınız, yaşamınızın her alanında öngörmediğiniz güzellikler, sürpriz gelişmeler olabilir.

BALIK BURCU
Balık burcunun 12. Evinde oluşan yeni ay, gizemlerin ortaya çıkmasını sağlayabilir. Ortaya çıkan bu gizemler sizi şaşırtabilir. Sezgileriniz çok yükselebilir, şifacılık yeteneğiniz artabilir. Bir hastalığınız birden mucizevî bir şekilde iyileşebilir. Size ağır gelen bir ilişkiyi bitip yeni bir ilişkiye yer açılabilirsiniz.  Maddi ve manevi ağırlıklardan, prangalardan kurtulabilirsiniz ve kendinizi yeniden yapılandırmaya başlayabilirsiniz.

Herkese muhteşem başlangıçlar ve harikulade şanslar diliyorum,

Facebookta Paylaş    Twitter Paylaş
Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine ait değildir. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız..Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşılmış yazılardır.