Nilda Ferhan Efeçınar Kimdir?
Eğitimlerim
IQC Eğitmenleri
Kuantum Koçluğu Nedir?
Kuantum Koçları Listesi
Kuantum Bireysel Koçluk Seanslarım
İsim Analizi ve Ek İsim Bulma
Bilinçaltı Telkin CD
Planet Saatleri ve Esmalar
Esmaül Hüsna
Reiki
Q. EFT
4 Element Testi
Makalelerim
ARŞ TV'deki Filmler
TV Programları
Yazılı Basında Biz
   





Sitemizin İstatistikleri
Üye Sayısı : 12528
Ziyaretçi Sayısı : 135810
Online Ziyaretçi : 7

Anasayfa | Üye ol | Kitap Siparişi | CD Siparişi | Foto Galeri | Bana Ulaşın
  BİLİNÇALTI TELKİN CD    

Eğer korkularınız varsa ve geleceğe güvenmiyorsanız ya da bolluk bereket bilincinde olamadığınız için para akışını kendinize çekemiyorsanız, ilişkilerinizde problem yaşıyorsanız Kuantum olumlamalarıyla hazırladığım CD ler sayesinde düşünce sisteminiz güven, sevgi ve bolluk bereket enerjisine dönüşecektir ve doğal olarak da yaşamınızda olumlu güzellikler oluşacaktır. CD lerim konulara göre ayrılmıştır ve sizin adınızın geçeceği olumlamalarla size hazırlanacaktır. Bununla beraber değişmesini istediğiniz birçok konu varsa ayrı ayrı almak yerine sırf size özel CD de hazırlayabilirim. CD hazırlamada kullanılan program gönderdiği frekanslarla düşüce frekanslarını etkileyerek değiştiriyor ve bunu siz uyurken gerçekleştiriyor. Siz her sabah biraz daha arzu ettiğiniz düşünceye ulaşmış olarak uyanıyorsunuz.

Bilinçaltı Telkin CD'si nedir?

Bilinçaltı telkinleri normal duyma sınırlarının dışındaki bir frekansla kaydedilen mesajlar içerir. Amaç bilincimizin engeline takılmadan telkini doğrudan bilinçaltımıza iletmektir.

Siz sadece bir müzik duyacaksınız ama bilinçaltınız, CD'deki telkinleri duyacak ve ona göre sizi yönlendirecek. Yani sizin aslında istediğiniz ama yapmakta güçlük çektiğiniz yönde.

 

Bilinç Altı Telkin CD'leri Nasıl İşliyor?

Bilinçaltı bilincin duyamadıklarını duyar, göremediklerini görür.

Bilinçaltı telkinleri normal duyma sınırlarının dışındaki bir frekansla kaydedilen mesajlar içerir.

Amaç bilincimizin engeline takılmadan telkini direkt bilinçaltımıza iletmektir.

Böylece telkin bilincin değerlendirmesinden kurtulacak, bilinçaltı tarafından direk kabul edilmektedir.

Bilinçaltı Telkin CD'leri sizin isminiz özel olarak kullanılarak kaydedilmektedir.

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bu yöntemle Bilinçaltı Telkin CD'lerinin etkisi iki kat daha güçlendirilmiştir.

Nasıl Dinlemelisiniz?

Bilinçaltı Telkin CD'lerini, sadece akşam yatmadan önce dinlemeniz gerekmektedir.

Akşam yatmadan önce kendinizi gevşeterek ve rahatlamış bir hal içinde mümkünse meditatif bir hal içinde dinleyebilirsiniz.

Bilinç Altı Telkin CD'leri Nasıl İşliyor?

Bilinçaltı bilincin duyamadıklarını duyar, göremediklerini görür. Bilinçaltı telkinleri normal duyma sınırlarının dışındaki bir frekansla kaydedilen mesajlar içerir. Amaç bilincimizin engeline takılmadan telkini direkt bilinçaltımıza iletmektir. Böylece telkin bilincin değerlendirmesinden kurtulacak, bilinçaltı tarafından direk kabul edilmektedir. Bilinçaltı Telkin CD'leri size özel olarak hazırlanmakta ve sizin isminiz kullanılarak kaydedilmektedir. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bu yöntemle Bilinçaltı Telkin CD'lerinin etkisi iki kat daha güçlendirilmiştir.

Nasıl Dinlemeliyim?

Bilinçaltı Telkin CD'lerini, sadece akşam yatmadan önce dinlemeniz gerekmektedir. Akşam yatmadan önce kendinizi gevşeterek ve rahatlamış bir hal içinde mümkünse meditatif bir hal içinde dinleyebilirsiniz.

Bilinçaltı Telkin CD'lerini görmek tıklayınız

Facebookta Paylaş    Twitter Paylaş
Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine ait değildir. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız..Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşılmış yazılardır.