Nilda Ferhan Efeçınar Kimdir?
Eğitimlerim
IQC Eğitmenleri
Kuantum Koçluğu Nedir?
Kuantum Koçları Listesi
Kuantum Bireysel Koçluk Seanslarım
İsim Analizi ve Ek İsim Bulma
Bilinçaltı Telkin CD
Planet Saatleri ve Esmalar
Esmaül Hüsna
Reiki
Q. EFT
4 Element Testi
Makalelerim
ARŞ TV'deki Filmler
TV Programları
Yazılı Basında Biz
   





Sitemizin İstatistikleri
Üye Sayısı : 12528
Ziyaretçi Sayısı : 135416
Online Ziyaretçi : 6

Anasayfa | Üye ol | Kitap Siparişi | CD Siparişi | Foto Galeri | Bana Ulaşın
  Bilinçaltının Büyüsü << Geri Dön

Kuantum Sıçraması, Kuantum Koçluk Programı, Kuantum Diyarında Kelebekleri Özgürleştirmek, İsimlerin Enerjisi ve Esmaların Gizli Hazinesi kitaplarının yazarı Nilda Ferhan Efeçınar, bu kitabında, arzuladığımız yaşam başarısına giden yolda evrenin yasalarını ve zihnimizin çalışma prensiplerini irdeliyor.

Bilinçaltınızı programlayın ve muhteşem bir yaşam imar edin

BİLİNÇALTI'NIN BÜYÜSÜ bize gösteriyor ki, muhteşem bir güce, eşsiz bir potansiyele sahip bilinçaltımız tüm yazılımların yer aldığı programlanabilir bir komuta merkezidir. Bu nedenle, bilinçaltımızdaki yazılımlar değiştikçe bizim yaşamlarımız da değişecektir.

Sistemin Yasalarına sarılın!

Hak Yasası, Paylaşım Yasası, Enerjiyi Koruma ve Yükseltme Yasası, Kendi Gücüne İnanma Yasası, İnanç Yasası, Sipariş Yasası ve Şükran Yasası ile hayatınızı düzene koyabilir, istediklerinizi gerçekleştirme yolunda büyük adımlar atabilirsiniz.

Kitabı alanlar ücretsiz "BOLLUK ve BEREKET" Bilinçaltı Telkin CD'sine sahip olacaklar.

Facebookta Paylaş    Twitter Paylaş
Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine ait değildir. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız..Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. Sadece bilgilendirme amaçlı paylaşılmış yazılardır.